Over Zinget

Zinget is een jonge vzw die zich richt naar muziek met, door en voor kinderen. Barbara Vandendriessche & Koen Garriau, zelf jonge ouders, willen met hun projecten kinderen aan het zingen brengen. Want… waar gezongen wordt, daar is het feest!

Het plan om een cd voor kinderen te maken is ontstaan vanuit de idee iets voor onze eigen kinderen te doen. Wat houdt hen bezig, wat vinden zij leuk,...? De link naar de dierenwereld was snel gemaakt, 'Beestenboel' was geboren. De kinderen en wijzelf vonden het super, maar ook tal van andere jonge gezinnen waren enthousiast.

Naast de producties ‘Beestenboel’ en ‘Vroemmm’ organiseert Zinget nog tal van andere activiteiten.

Wilt u een kinderprogramma boeken voor uw vereniging, op uw festival, op uw ledenfeest...? Het kan! Onze Zinget band en ons 12-koppig kinderkoor veroveren de kinderharten! Er wordt gezongen, gedanst, gelachen, en nog zoveel meer! Een leuke familievoorstelling voor groot en klein!

Daarnaast organiseert Zinget ook schoolvoorstellingen. Schoolfeest, projectweek, themaweek,...? Wij komen graag bij u! Na een aantal workshops kunnen de kinderen en de leerkrachten zelf aan de slag. Wij geven naast de workshops tal van tips en suggesties over inkleding, organisatie, oefenen, decor,... . Kortom, de ideale manier om de ganse school aan het zingen te brengen.

Naast deze activiteiten heeft Zinget nog tal van andere wilde dromen! We houden jullie tijdig op de hoogte van de plannen!